• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το προϊόν 'Περιοδική Υπενθύμιση':

Περιοδική Υπενθύμιση

 

105_
   

Υπάρχει αναλυτική κατάσταση με τα ΚΤΕΟ, δημόσια ή ιδιωτικά, από την οποία θα μπορούσα να εντοπίσω το πλησιέστερο και να λάβω σχετικές οδηγίες;

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να εντοπίσει κανείς τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των ΚΤΕΟ. Εμείς θα σας παραπέμψουμε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, είτε για δημόσια είτε για ιδιωτικά ΚΤΕΟ, ώστε να επιλέξετε εκείνο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

 

Δεν έχω εύκαιρο το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω, έστω κατά προσέγγιση, πότε πρέπει να περάσει το αυτοκίνητό μου από έλεγχο ΚΤΕΟ;

  Εφόσον το όχημα πέρασε επιτυχώς τον πρώτο προγραμ- ματισμένο έλεγχο ΚΤΕΟ, το αυτοκίνητο φέρει στην πινακίδα κυκλοφορίας το χαρακτηριστικό στρογγυλό αυτοκόλλητο, το οποίο αποτυπώνει την επόμενη υποχρεωτική προσέλευση.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός εσωτερικός κύκλος εμπεριέχει ένα διψήφιο αριθμό που αντιστοιχεί στο έτος, ενώ περιμετρικά αριθμούνται οι δώδεκα μήνες. Ο μήνας που συμπίπτει με την 12η ώρα σε ένα αναλογικό ρολόι, είναι και ο μήνας του συγκεκριμένου έτους που γεννάται η μελλοντική υποχρέωση. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο εμπρόθεσμος έλεγχος είναι τον 5ο μήνα (Μάϊο) του 2012.

Με δεδομένο δε ότι το αυτοκόλλητο έχει διαφορετικό χρώμα σε κάθε έτος, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το αυτοκίνητο 'φωνάζει'.

 

Ασφαλίζω κοντά σας το περιεχόμενο της κατοικίας μου. Το διαμέρισμα όμως το ασφαλίζει η τράπεζα, η οποία μου χορήγησε πριν από λίγα χρόνια στεγαστικό δάνειο για την αγορά του. Ποιός ο λόγος να συμμετάσχω με την Περιοδική Υπενθύμιση στον τομέα Περιουσίας για την ανανέωση ασφαλιστηρίου περιουσίας Ενυπόθηκου Δανειστή;

Μας έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν το γεγονός κάποιες Τράπεζες να απαιτούν κατά την υπογραφή ενός στεγαστικού δανείου, την ασφάλιση του ακινήτου σε Ασφαλιστική Εταιρία συμφερόντων της. Στις περιπτώσεις αυτές η αλήθεια λέγεται μισή.

 

Από την μια πλευρά είναι δεδομένη η υποχρέωση του δανειολήπτη, τουλάχιστον για όσο χρόνο υφίσταται ενυπόθηκο ενδιαφέρον, να διατηρεί ασφαλισμένο το ακίνητο σε Ασφαλιστική Εταιρία επιλογής του, με συμβόλαιο περιουσίας.

 

Από την άλλη πλευρά, η Τράπεζες συνήθως ασφαλίζουν το οικονομικό τους ενδιαφέρον επί της αξίας του ακινήτου και όχι την πραγματική κατασκευαστική του αξία, η οποία μπορεί να είναι πολλαπλάσια του δανείου, ειδικά σε δανειακές συμβάσεις που έχουν διανύσει τη μισή τους διάρκεια.

 

Περιγραφικά και μόνο θα αναφέρουμε περιπτώσεις που Πελάτες μας δήλωσαν τουλάχιστον άγνοια, μιας και δεν ρωτήθηκαν ούτε για το ύψος της ασφαλιζόμενης αξίας, ούτε για την ορθή περιγραφή της οικοδομής που στεγάζεται το ακίνητο, ή  μεταγενέστερες μετατροπές ή προσθήκες, ούτε για την αλλαγή της χρήσης της, ούτε ακόμη για το ύψος της απαλλαγής ειδικά για τη κάλυψη του Σεισμού. Ελάχιστοι δε είναι εκείνοι που διαθέτουν αντίγραφο της αίτησης ασφάλισης που υπέγραψαν και η οποία νομικά αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του συμβολαίου. Παράγοντες που προσδιορίζουν τελικά το αν και σε ποιό ποσό θα καταβληθεί αποζημίωση.

 

Αλλά μήπως γι' αυτό δεν πληρώνει ο δανειολήπτης το ασφάλιστρο; Ή μήπως αυτό καταβάλλεται από την Τράπεζα;

 

Παρακολουθώντας τη συγκεκριμένη υποχρέωση, προσφέρουμε στον Πελάτη μας το χρονικό περιθώριο προκειμένου να επανεξετάσει την υποχρέωση του έγκαιρα. Και γιατί όχι, να την συγκρίνει με εναλλακτικές προτάσεις μας, στη βάση της εξατομικευμένης και με σεβασμό προσέγγισης στις πραγματικές του ανάγκες και υποχρεώσεις.