• 24ωρη προστασία
  24ωρη προστασία

  Άραγε, ένα ποσό της τάξης των € 90.000 που θα καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, είναι πολυτέλεια;

   

  Αλήθεια, εσείς πόσο κάλυμμα έχετε; Ας είμαστε ήσυχοι... μόνο με € 128 το χρόνο.

 • Εξασφάλιση σπουδών
  Εξασφάλιση σπουδών

  Η πιο οικονομική κάλυψη του γονιού σε ένα σοβαρό ατύχημα. Με εγγυημένες καταβολές στο παιδί € 5.000 κάθε χρόνο και μέχρι να ολοκληρώσει τις σπουδές του,

   

  μόνο με € 109 το χρόνο.

 • Χειρουργικές αμοιβές
  Χειρουργικές αμοιβές

  Ένας λογαριασμός που συμπληρώνει τις παροχές του δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα ασφάλισης. Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και χωρίς πρωτότυπες αποδείξεις, εκταμιεύει ποσό που ανάλογα με το είδος της επέμβασης μπορεί να φτάσει μέχρι και € 10.000.
  Σε λίγο κοντά σας με νέα βελτιωμένη έκδοση...

 • Προστασία δανείου
  Προστασία δανείου

  Σε αντίθεση με τις Τράπεζες, η ασφάλιση αποπληρωμής δανείου κοντά μας καλύπτει όχι μόνο το ενδιαφέρον της Τράπεζας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

   

  Μόνο κοντά στις πραγματικές ανάγκες του Πελάτη μας,

 • Περιοδική Υπενθύμιση
  Περιοδική Υπενθύμιση

  Η υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε μέρος της εμπιστοσύνης σας. Απτή απόδειξη της φιλοσοφίας μας που συνοψίζεται στη φράση "προσωπική έγνοια και φροντίδα" για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.
  Δωρεάν και αποκλειστικά για τους Πελάτες μας.

 • Ξένοιαστες Αποδράσεις
  Ξένοιαστες Αποδράσεις

  Ένα εξειδικευμένο προϊόν ασφάλισης για να σας συνοδεύει σε κάθε σας ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και στην Ελλάδα, από 1 ημέρα μέχρι και 6 μήνες. Με ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων, αποζημιώνει από την απώλεια αποσκευών και τα έξοδα περίθαλψης μέχρι και ζημιές σε τρίτους, με κόστος από € 47.

 • Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης
  Δώρο Υγείας / Κάλυμμα Ευθύνης

  Διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, ανεξάρτητα ηλικίας, φύλου, ιστορικού, σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.
  Σε συνδυασμό με την ασφάλιση οικογενειακής Αστικής Ευθύνης και κόστος για όλη την οικογένεια, μόνο με € 95 το χρόνο.

 • Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα
  Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα

  Μετά τις διαγνωστικές εξετάσεις για όλους, σειρά έχουν οι ιατρικές επισκέψεις. Είτε για μια ιατρική συμβουλή, είτε για μια εκτίμηση, ακόμη και για μια δεύτερη γνώμη, κλινικοί ιατροί από δέκα βασικές ειδικότητες, θα βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας προσφέρουν τη γνώση τους
  μόνο με € 63 το χρόνο.

 • Ευέλικτη Αποθεραπεία
  Ευέλικτη Αποθεραπεία

  Το προϊόν που εγγυάται την επιλογή στην αντιμετώπιση των εξόδων ενός ατυχήματος. Με μια απαράμιλλη ευελιξία, λειτουργεί το ίδιο καλά είτε μέσα είτε έξω από το νοσοκομείο, είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό, με ή χωρίς αποδείξεις, τόσο για την περίθαλψη όσο και για την αποθεραπεία, από € 42 το χρόνο.

 • ΠΟΔΗΛΑΤώ
  ΠΟΔΗΛΑΤώ

  Μια εξαιρετική λύση στις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη. Είτε σε αστικές διαδρομές, είτε στο βουνό, είτε στις διακοπές, οι παροχές του προγράμματος προσφέρουν κάλυψη στο ποδήλατο, στον ίδιο τον ποδηλάτη αλλά και στην ευθύνη του σε τρίτους, με κόστος από € 53 για ένα χρόνο.

Σχεδιάσαμε για σας...

 
CallUsFree
 
SignTo
 
CheckMotorIns

 

Τι λένε οι πελάτες μας

Επιλέξτε εδώ και διαβάστε σχόλια ανθρώπων που επιλέγουν να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Η γνώμη σας μετράει ...

Θεωρείτε το προϊόν 'Περιοδική Υπενθύμιση':

Περιοδική Υπενθύμιση

 

105_
   

Σε αντίθεση με τα προϊόντα που αναζητούμε ή/και σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τις Ασφαλιστικές Εταιρίες, δεν είχαμε καταφέρει να εντοπίσουμε παρόμοια υπηρεσία, κάτι φυσικά που ισχύει μέχρι και σήμερα. Για μας λοιπόν ήταν μια χρυσή ευκαιρία να τεκμηριώσουμε:

 

 • την προσωπική μας έγνοια και φροντίδα,
 • τη βούλησή μας να καινοτομούμε,
 • τη δυνατότητά μας να υλοποιούμε αυτό που σχεδιάζουμε,
 • τη θέση μας να επιστρέφουμε στον Πελάτη, ένα μέρος από την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάζει τις υπηρεσίες μας.

 

Ξεκινήσαμε λοιπόν το σχεδιασμό σε λευκό χαρτί. Τα δεδομένα που είχαμε από τη μια πλευρά ήταν η περιοδικότητα και η κινδυνοκεντρική δομή των συστημάτων μας. Από την άλλη, υπήρχε η εμπειρία της διαδικασίας "ΠΡΟΣΕΧΩΣ...", η οποία μετά από δέκα χρόνια τακτικής και ανελλιπούς εφαρμογής, είχε τύχει θετικότατης υποδοχής.

 

 • "Συγχαρητήρια. Μας δίνετε μια συνολική εικόνα για όλες τις ασφαλίσεις μας. Κρατήστε το. Μας βάζει σε τάξη."

 

 • "Δεν έλαβα το 'ΠΡΟΣΕΧΩΣ...' για την ασφάλιση του σπιτιού μου. Έγινε από λάθος ή είναι τον μεθεπόμενο μήνα;"

 

 • "Διαβάζοντας το 'ΠΡΟΣΕΧΩΣ...' διαπίστωσα ότι είχα την κάλυψη Θεομηνιών στο αυτοκίνητό μου; Αλήθεια, δεν το θυμόμουν."

 

 • "Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παρακαλώ να τροποποιήσετε την ασφάλιση ως εξής: ..."

 

Το έναυσμα είχε δοθεί από τον έλεγχο ΚΤΕΟ, αλλά έπρεπε να αναζητήσουμε και άλλες χρηστικές εφαρμογές. Οι δυνατότητες, όπως τουλάχιστον διαφαίνονταν, ήταν ευρύτατες. Ζητήσαμε γνώμες από τους Πελάτες μας και συνεχίζουμε να το κάνουμε.

 

Το αποτέλεσμα, που με την ενεργό συμμετοχή σας θα συνεχίζει να διαμορφώνεται και να εξελίσσεται, το ονομάσαμε "ΠΡΟΣΕΧΩΣ...2". Πώς αλλιώς; Επιλέξτε λοιπόν εδώ και γνωρίστε τα οφέλη του μέσα από τα δομικά χαρακτηριστικά του, όπως μόνο μέσα από διαδικασίες μπορούμε να εγγυηθούμε.